ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

 
ΣΑΝΤΖΑΡΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Μεταλλικές Κατασκευές Ίλιον Αττική - Αλουμινοκατασκευές & Σιδηροκατασκευές


Η επιχείρηση μας “ΣΑΝΤΖΑΡΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιό συγκεκριμένα στο Ίλιον, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 30 χρόνια στις μεταλλικές κατασκευές, προσφέροντας ποιοτικές και οικονομικές λύσεις για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

Χάρης στην πολυετή εμπειρία μας στον χώρο αλλά και την τεχνογνωσία που διαθέτουμε, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας με επιτυχία κάθε είδους αλουμινοκατασκευές και σιδηροκατασκευές εξυπηρετώντας άμεσα το  Ίλιον, όλη την Αττική καθώς και όλη την Ελλάδα.

Διαθέτοντας σύγχρονο εξοπλισμό και ένα εξειδικευμένο συνεργείο, το οποίο αποτελείται από ανθρώπους με εμπειρία στις μεταλλικές κατασκευές, μπορούμε να ανταποκριθούμε ακόμα και στις πιο δύσκολες και απαιτητικές μεταλλικές κατασκευές. Από την κατασκευή κουφωμάτων αλουμινίου μέχρι και την κατασκευή μεταλλικών κτιρίων και ειδικών κατασκευών.
 

 


 

ΣΥΝΕΠΕΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ

Όλες οι εργασίες που αναλαμβάνουμε, πραγματοποιούνται με συνέπεια, στο καθορισμένο χρόνο που έχουμε συμφωνήσει, χωρίς καμία απολύτως καθυστέρηση.

Η άρτια κατάρτιση του προσωπικού μας και η ποιότητα, τόσο στην κατασκευή όσο και στην τοποθέτηση, μπορούν να σας εξασφαλίζουν ένα άριστο ποιοτικό και αισθητικό αποτέλεσμα σε οποιαδήποτε κατασκευή μας αναθέσετε.
Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηροποιούμαστε στις σιδηροκατασκευές και στις αλουμινοκατασκευές, έχουμε αναλάβει και φέρει σε πέρας έναν μεγάλο αριθμό έργων σε όλη την Ελλάδα. Έτσι, έχουμε αποκτήσει όλη την τεχνογνωσία που χρειάζεται καθώς και μεγάλο αριθμό ευχαριστημένων πελατών.

Στόχος μας είναι η πλήρης ικανοποίηση κάθε πελάτη, η προσφορά μεταλλικών κατασκευών υψηλής αντοχής, ασφάλειας και ποιότητας καθώς και η διαρκής ενημέρωση και εκσυγχρονισμός της επιχείρησής μας.

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Με ένα τηλεφώνημα ερχόμαστε στο χώρο σας για να πραγματοποιήσουμε μια εξατομικευμένη μελέτη και να σας προτείνουμε λειτουργικές λύσεις για οποιαδήποτε κατασκευαστική σας ανάγκη. Εξυπηρετούμε άμεσα το Ίλιον και όλη την Αττική.