ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 
ΑΛΟΥΜΙΝΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
Σαντζαρίδης Γιάννης | Μεταλλικές Κατασκευές Ίλιον Αττική - Αλουμινοκατασκευές & Σιδηροκατασκευές

Η επιχείρηση μας “ΣΑΝΤΖΑΡΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιό συγκεκριμένα στο Ίλιον, διαθέτοντας χρόνια πορεία στον χώρο των αλουμινοκατασκευών και έχοντας εξυπηρετήσει έως σήμερα ένα μεγάλο αριθμό πελατών σε όλη την Αττική, μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας οποιαδήποτε αλουμινοκατασκευή επιθυμείτε.

Ειδικότερα, στον χώρο των αλουμινοκατασκευών συνεργαζόμαστε με την Europa η οποία κατέχει ηγετική θέση στην αγορά των αρχιτεκτονικών συστημάτων παγκοσμίως, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην ποιότητα και την ασφάλεια.

Με σεβασμό και ενδιαφέρον προς τις ανάγκες των πελατών μας, παρέχουμε ασφαλείς, έξυπνες και οικονομικές λύσεις σε κάθε αλουμινοκατασκευή που επιθυμείτε να πραγματοποιείσετε στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.
 

 


 

 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
  Κουφώματα Αλουμινίου
  Ρολά
  Σίτες
  Κάγκελα
  Πέργκολες
  Γκαραζόπορτες
  Ειδικές Κατασκευές
 
Επίσης, αναλαμβάνουμε την αντικατάσταση των παλαιών κουφωμάτων σας με νέα κουφώματα αλουμινίου που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας και προσφέρουν τέλεια μόνωση στον χώρο σας.

Όλες οι αλουμινοκατασκευές μας σχεδιάζονται και κατασκευάζονται έτσι ώστε να ταιριάζουν στην αισθητική του χώρου σας και χαρακτηρίζονται από την εξαιρετική τους ποιότητα και την άριστη κατασκευή τους.

Η υψηλή εξειδίκευση και τεχνογνωσία μας, η συνέπεια και η αξιοπιστία μας, η άψογη εξυπηρέτηση και οι ανταγωνιστικές τιμές μας καθιστούν την ιδανική επιλογή τόσο για τους ιδιώτες όσο και για τους επαγγελματίες που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν κάποια αλουμινοκατασκευή στο Ίλιον και σε όλη την Αττική.

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Με ένα τηλεφώνημα ερχόμαστε στο χώρο σας για να πραγματοποιήσουμε μια εξατομικευμένη μελέτη και να σας προτείνουμε λειτουργικές λύσεις για οποιαδήποτε κατασκευαστική σας ανάγκη. Εξυπηρετούμε άμεσα το Ίλιον και όλη την Αττική.