ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

 
ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
Σαντζαρίδης Ιωάννης | Μεταλλικές Κατασκευές Ίλιον Αττική - Αλουμινοκατασκευές & Σιδηροκατασκευές

Το σίδερο είναι ένα μέταλλο που χρησιμοποιείται κατά κύριο λόγο για την αντοχή και τη σκληρότητα του, δίνοντας αίσθηση κύρους και ξεχωριστής ομορφιάς.

Η επιχείρηση μας “ΣΑΝΤΖΑΡΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιό συγκεκριμένα στο Ίλιον, με μοναδικό όριο την φαντασία αναλαμβάνει βάση των δικών σας αναγκών και απαιτήσεων, παντός είδους σιδηροκατασκευές και σας προσφέρει έργα υψηλής αισθητικής, με επαγγελματισμό, συνέπεια και σε μοναδικές τιμές χωρίς να όμως να μειώνεται η ποιότητα.

Χάρης την μακρόχρονη πορεία μας στο χώρο, είμαστε σε θέση να αναλάβουμε οποιαδήποτε σιδηροκατασκευή μας αναθέσετε την οποία θα εκτελέσουμε με απόλυτη συνέπεια στο χρόνο παράδοσης. 
 

 


 

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
  Μεταλλικά Κτίρια
  Κάγκελα
  Στέγαστρα
  Μεταλλικές Σκάλες
  Ασφάλειες παραθύρων
  Γκαραζόπορτες
  Ειδικές Μεταλλικές Κατασκευές
Έχοντας αποκτήσει μεγάλη εμπειρία στις σιδηροκατασκευές, μπορούμε να κατασκευάσουμε κάθε τύπου και μορφής σιδηροκατασκευής δίνοντας έτσι μια άλλη διάσταση στο χώρο σας και καλύπτοντας κάθε σας ανάγκη.

Παράλληλα, φροντίζουμε ώστε να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις σας προσφέροντάς σας ποικιλία μοντέρνων και κλασικών σχεδίων και πάντα στις πιο προσιτές τιμές.

Στόχος μας είναι πάντα η καλύτερη εξυπηρέτηση του κάθε πελάτη που σε συνδυασμό με την εμπειρία μας και τις κατασκευαστικές λύσεις που μπορούμε να προτείνουμε και να υλοποιήσουμε, τα αποτελέσματα δεν μπορούν παρά μόνο να είναι τα καλύτερα.

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Με ένα τηλεφώνημα ερχόμαστε στο χώρο σας για να πραγματοποιήσουμε μια εξατομικευμένη μελέτη και να σας προτείνουμε λειτουργικές λύσεις για οποιαδήποτε κατασκευαστική σας ανάγκη. Εξυπηρετούμε άμεσα το Ίλιον και όλη την Αττική.